• Atelier Vierkant

    Atelier Vierkant

  • Atelier Vierkant
  • Atelier Vierkant
Scroll
Atelier Vierkant

De kracht van Terracotta

De tijdloze potten van Atelier Vierkant geven een permanente meerwaarde in elk tuinseizoen en zijn de "dragers" van je tuin of terras.

Door hun zachte kleuren en ruw oppervlak geven grote potten een extra dimensie en diepte aan je tuin. Visueel gezien zijn grotere potten mooier op je terras. Hier geldt zeker "less is more". Ook op appartementsterrassen creëren de handgemaakte potten van Atelier Vierkant dadelijk een reëel tuingevoel met een machtige uitstraling. Makkelijk te onderhouden en met minimale watergift. Door hun hoog gewicht staan ze stabiel in weer en wind.

De plaatsing van enkele potten maakt vaak een enorm verschil in sfeer en look. De kracht van de presentatie zit in een goed doordachte combinatie van de gebruikte kleuren met planten.
Dikwijls "maakt of kraakt" deze combinatie de opstelling.

De terracottapotten van Atelier Vierkant hebben een tijdloos design en zijn ontdaan van alle franjes. Vormen en kleuren in de juiste proporties. Bestand tegen UV-licht, regen, extreme warmte en vorst. Materialen die jarenlang probleemloos buiten kunnen staan.

De potten zijn sterk personaliseerbaar door het aanbrengen van extra texturen of engobekleuren die geheel of gedeeltelijk de buitenkant kunnen bedekken. Deze engobekleuren zijn uitermate geschikt om contrasterende boorden aan te brengen op potten. De standaardafwerking wordt zo getransformeerd naar een unieke en exclusieve finish die voor iedere klant op bestelling wordt gemaakt.

Eddy Reynders Groenstudio geeft je een compleet advies over de imposante mogelijkheden om een perfect resultaat te bekomen.
Atelier Vierkant Interieur

Met Terracotta haal je de natuur echt naar binnen

Veel modellen uit de outdoor collectie zijn ook geschikt voor de interieurinrichting van zakelijke panden en moderne villa’s. Grote kamerplanten combineren perfect met de aangeboden kleuren. De potten van Atelier Vierkant zorgen voor het nodige volume om de planten probleemloos te laten groeien en creëren ook een natuurlijke uitstraling. De interieurinrichting loopt hierdoor harmonieus over naar de tuin.

De terracottapotten van Atelier Vierkant zijn decoratieve objecten die door hun speciale vorm, kleur en textuur een artistiek accent geven aan het interieur. Eddy Reynders Groenstudio combineert terracottapotten met interieurgroen, levend of artificieel, voor een warme en exclusieve uitstraling.
Terracottarealisaties op maat

Uniek en doordacht

Voor klanten die op zoek zijn naar een plaatsing van terracottapotten met een speciaal uitzicht en iets unieks verwachten gaat Eddy Reynders Groenstudio op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen.

Wij verdiepen ons in uw aanvraag en werken een architecturaal concept uit dat rekening houdt met de bestemming van het gebouw, de tuin of het interieur.

Eddy Reynders Groenstudio combineert de opgebouwde expertise in terracotta met een uitgebreide plantenkennis, zowel in-als outdoor.
Een gemotiveerde en betrokken aanpak die kleuren en vormen naadloos op mekaar afstemt tot een harmonieus geheel. Op die manier kunnen terracotta elementen van Atelier Vierkant uitgroeien tot unieke objecten die sterk sfeerbepalend zijn en de ruimte verrijken waarin ze worden geplaatst.

De expertise van Atelier Vierkant in de productie van speciale opdrachten is doorslaggevend omdat zij perfect de grenzen van het materiaal en de ovens kennen.

Eddy Reynders Groenstudio biedt voor deze opdrachten een totaalpakket aan gaande van de planning, opvolging en de levering van de potten.
Productie / Leveringstermijn

Handgemaakte producten vergen tijd

De potten van Atelier Vierkant worden met de hand vervaardigd. Door ervaren vaklui die met sterke handen de klei verwerken en geduldig afwerken tot een prachtig object. Het ganse traject van het verwerken van de klei, het droogproces tot het finale bakken in de ovens vergt enige tijd. Dit kan enkele maanden in beslag nemen. Maar het zijn wel potten die eens geleverd voor jarenlang plezier zorgen. De potten blijven onaangetast en houden hun presentatiewaarde.

Maar er zijn ook modellen die uit voorraad kunnen geleverd worden en snel beschikbaar zijn. Deze voorraad wijzigt uiteraard permanent. Na uw aanvraag informeren we je snel wat op heel korte termijn mogelijk is.
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Contact

Contacteer Ons

Indien u vragen heeft over onze collecties, of u wil graag een prijsofferte, vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier