• Kantoor & Interieurgroen

Scroll

Groen maakt kantoren mooier en gezonder

Kantoren ingericht met planten worden door mensen als aangenamer en rustgevender ervaren. Moderne kantoor – en projectgebouwen zijn vaak opgebouwd uit ‘ harde ‘ materialen als glas, staal en beton. Niet altijd is er nog voeling met de natuur en de luchtkwaliteit binnen is niet optimaal om er lange tijd in te werken.

Interieurplanten zijn de ideale luchtzuiveringsmachines en kunnen op een budgetvriendelijke manier zorgen voor een pak gezonde lucht. Planten nemen snel CO2 op en geven zuurstof weer af. Het water dat iedere plantenbak krijgt verdampt voor 98% terug in de ruimte. Vooral hydrocultuurplanten zijn hier kampioen in.

Plantenbakken brengen een meerwaarde in de ruimtes waarin ze worden geplaatst. Door hun vorm, kleur en afwerkingsniveau zorgen ze op een esthetische manier voor de finishing touch van het gebouw. Ze zijn breed inzetbaar en kunnen belangrijke plaatsen accentueren zoals inkompartijen en wachtruimtes. Planten zorgen voor een aangename sfeer en zorgen voor een welkomgevoel.

De belangrijkste meetbare voordelen van interieurgroen zijn:
  • verhoging van de luchtvochtigheid
  • verlaging van CO2 in landschapskantoren
  • verhoging van het zuurstofgehalte
  • opname en verwerking van verontreinigde stoffen
  • geluiddempend en minder storende geluiden
  • verbetering van het thermisch comfort


Eddy Reynders Groenstudio plaatst plantenbakken die volledig worden afgestemd op de huisstijl en noden van ieder bedrijf. Van 100% recycleerbare bakken tot premiumuitvoeringen zoals de terracotta van Atelier Vierkant.

Zonder breekwerk is het plaatsen van kamerplanten de snelste en goedkoopste manier om de luchtkwaliteit in kantoren te verbeteren.

Contact

Contacteer Ons

Indien u vragen heeft over onze collecties, of u wil graag een prijsofferte, vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier