• Poggi Ugo

    Poggi Ugo

  • Poggi Ugo
  • Poggi Ugo
Scroll
Poggi Ugo

Toscaanse potterie voor landelijke tuinen

Poggi Ugo vervaardigd al meer dan 100 jaar meestal klassieke vorstvrije potten met de typische zachte Impruneta- kleur. Alle collecties waaronder de tijdloze Linea Giardino worden volledig met de hand vervaardigd uit 100% Galestro klei. Deze handgemaakte Toscaanse potten worden bij Poggi Ugo op erg hoge temperatuur gebakken wat resulteert in een extreem sterk product waar geen enkel weertype vat op heeft.

Linea Giardino richt zich naar landelijke villatuinen en omvat een geselecteerd aantal modellen die beschikbaar zijn in een uitgebreide maatvoering.
De vorstvrije potten van Poggi Ugo zijn ‘ blijvers ‘ die het grote aanbod van vaak goedkope potten met glans heeft overwonnen. Het zijn terracottapotten die na 100 jaar nog verrassend actueel zijn voor de inrichting van landelijke terrassen en tuinen. Dit komt vooral omdat ze een tijdloos uitzicht hebben en dit met een uitzonderlijke kleur.

Eddy Reynders specialiseerde zich sinds 1983 in de verkoop van Poggi Ugo potten waaronder ook de extra grote maten die geschikt zijn voor solitaire planten zoals grote olijf of vijgenbomen.
Poggi Ugo
Poggi Ugo
Poggi Ugo
Contact

Contacteer Ons

Indien u vragen heeft over onze collecties, of u wil graag een prijsofferte, vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier