• Tuin & terras

Scroll

Groen met resultaat

Plantenbakken en potterie hebben onmiskenbaar een functie in de inrichting van tuinen en buitenruimtes. Door de combinatie met planten tillen ze terrassen naar een hoger niveau en versterken het oorspronkelijk ontwerp. Het zijn decoratieve objecten die in elk seizoen een maximaal effect hebben.

Terrassen worden hierdoor een waardevol stukje "buiten" waar het heerlijk toeven is.

Eddy Reynders Groenstudio zorgt voor de inrichting, restyling en plaatsing van plantenbakken op terrassen en buitenruimtes. Gebruikmakend van Belgische en Italiaanse collecties uit ateliers waar ieder exemplaar nog met de hand wordt vervaardigd. Met veel geduld en passie voor het materiaal.
Dit staat garant voor uitzonderlijk duurzame producten met een aparte vorm, textuur en niet te evenaren kleuren. Altijd in combinatie met geselecteerde planten, wintervast of mediterraan.

Exclusieve tuinpotten in terracotta, hout of metaal brengen structuur op terrassen en zorgen door hun hedendaagse look en afwerkingsniveau voor een opwaardering van de omgeving.

Eddy Reynders Groenstudio geeft uitgebreid materiaal –en kleuradvies en zoekt voor iedere klant naar de meest geschikte opstelling, juiste maatvoering en bijhorende planten. En dit met maar één doel. Een meerwaarde creëren in –en rondgebouwen en groen een onvergetelijke impact te geven.

Dak- en appartementsterrassen

Tuin- en commerciële terrassen

Zwembadterrassen

Contact

Contacteer Ons

Indien u vragen heeft over onze collecties, of u wil graag een prijsofferte, vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier